ŽUPNI VJERONAUK

Poštovani roditelji i kandidati za primanje sakramenata!

Lijepo Vas molim da u župnom uredu ili sakristiji preuzmete upisnice za župnu katehezu – priprema za primanje sakramenata Prve Pričesti i Krizme u našoj župi.

Svi koji namjeravaju primiti Prvu Pričest iduće godine ozbiljno shvatiti pripremu. Upisnicu vratiti čim prije kako bi znali koliko kandidata ima da bi mogli kvalitetno i sigurno organizrati župni vjeronauk uz Božju pomoć poštujući propise HZJZ RH. Roditelje Prvopričesnika pozivam na Misu 27.9 u 11 sati. Nakon mise susret s roditeljima  i prvopričesnicima.

Kandidati za Krizmu:

Za Krizmu je potrebna ozbiljna priprema. Zbog epidemije sadašnji III srednje nije krizman.  Čekamo smjernice naše nabiskupije.

Tu su još i I i II srednje. lijepo molim kandidate za Krizmu tj. I, II i III srednje škole da pruzmu upisnice u sakristiji i vrate ih u župni ured do 25.9 te sa svojim roditeljima dođete na prvi katehetski susret u Nedjelju 27.9 u 19 sati.  sv. Misa je sastavni dio susreta. Ovo je veoma važno da znamo broj kandidata da bi što kvalitetnije organizirali župni vjeronauk tako se pripremili  za sakrament kršćanske zrelosti Krizmu.

Nakon što organiziramo  raspored za kandidate za Prvu Pričest i Krizmu, organizirat ćemo vjeropnauk za ostale uzraste.

Unaprijed zahvaljujem i preporučam molite kako bi ovo plemenito djelo uspjelo a Gospodin svojim Blagoslovom pratio.

vaš župnik: don Ivan Simunić