Crkva

1. Privremena župna kapela nalazila se u dvorani Mjesne zajednice, koja je za potrebe župnog bogoštovlja otvorena 5. travnja 1992. godine. Toga je dana privremenu kapelu blagoslovio nadbiskup Ante Jurić. U njoj se bogoštovlje održavalo do lipnja 1998. godine.

2. Župna crkva Svetog Ivana Krstitelja je armirano-betonska građevina, u obliku pačetvorine, podignuta u ulici Moliških Hrvata. Crkva je povezana sa župnim stanom i pastoralnim centrom. Crkveni prostor iznosi 380 četvornih metara. U crkvi je oltar prema puku s reljefom Posljednje večere i krstionica s visokim reljefom Isusova krštenja, te ambon, mramorno postolje za svetohranište i kamenice za blagoslovljenu vodu kod ulaznih vrata.  U Svetištu uz oltarnu sliku su kipovi bl. Alozija Stepinca i kip Pomoćnice kršćana. Kod Krstionice je kip sv. Ivana Krstitelja, kod ispovjedonice je kip Presvetog Srca Isusova, kod stepenica za kor je kip sv. Antuna Padovanskog. 
Crkvu je blagoslovio nadbiskup Jurić 24. lipnja 1998. godine. Poslije toga nastavljen je rad na njezinom uređenju. Crkvu je 2004. godine posvetio splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

3. Kapela – DvoranaPosvećena je sv. Ivanu Pavlu II koji je slavio misu na području naše župe.

  • 2013 donirane su nam velike klasične elektrificirane orgulje sa 22 registra
  • 2014 gradi se zvonik uređuje okoliš crkve za procesije te postaje za pobožnost Put Križa oko crkve
  • 20. 6. 2015  prvi put u našoj župi zazvonila su klasična zvona
  • A 2016 proslavljena je 25. godišnjica postojanja župe,  sv. misu prevodio je generalni vikar dr. don Miroslav Vidović
  • 2016 pastoralni vikar dr. Nedjeljko Ante Ančić blagoslovio je oltarnu sliku Isusova Krštenja, rad ak. kipara Stjepana Skoke
  • 2019 uređen je trg i stepenice i natkriven prostor kod Gospe Lurdske